aboutus

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. χάλυβα Gnee, ΕΠΕ (GNEE) είναι η συμβεβλημένη επιχείρηση για την ΟΜΆΔΑ ANGANG που είναι μια μεγάλη κρατική ομάδα σιδήρου και χάλυβα που βρίσκεται σε Henan, Κίνα.

 

GNEE είναι εξειδικευμένο στην κατασκευή και την παροχή των χωρίς συγκόλληση σωλήνων χάλυβα μεγάλων ποσοτήτων και στέλνω-οικοδόμηση των πιάτων, είμαστε παρέχουμε σε υψηλό - ποιοτικός χάλυβας των χαλύβων και των σπειρών, των πιάτων, των χαλύβων εργαλείων, των σωλήνων χάλυβα και άλλων προϊόντων χάλυβα την εξασφαλισμένη ποιότητα βαθμός-α, την άριστη απόδοση και τις ανταγωνιστικές τιμές.

 

Τα όλα προϊόντα χάλυβα από GNEE έχουν εξαχθεί στους υπερπόντιους διανομείς, τις αποθήκες εμπορευμάτων, και τα εργοστάσια στις ΗΠΑ, μέσος-ανατολικά, την Ευρώπη, το Μπανγκλαντές, τη Σρι Λάνκα, την Αίγυπτο, τη Σαουδική Αραβία, και άλλες χώρες και περιοχές. Επομένως, GNEE έχει ένα μεγάλο μερίδιο αγοράς στη διεθνή αγορά.

 

GNEE έχει μια επαγγελματική ομάδα τεχνικών, που όχι μόνο έχει την εργασιακή πείρα δεκαετιών στη χαλυβουργία, αλλά και έχει μια βαθιά και σαφή διορατικότητα του όρου τεχνολογίας και το κατασκευαστικό κράτος στους κινεζικούς κύριους μύλους χάλυβα.

 

Με το υψηλό αποδοτικό σύστημα επίβλεψης και την επαγγελματική πείρα, προσφέρουμε την αποδοτική και διακριτική υπηρεσία μας στους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Ελπίζουμε ειλικρινά να γίνουμε ο κινεζικοί προμηθευτής και ο συνεργάτης σας.

 

Η επιχείρησή μας θα παραμείνει τίμια και πραγματική τόσο πάντα να προστατεύσει, να ενισχύσει και μεταφορά το εθνικό εμπορικό σήμα μας, να παρέχει τα ποιοτικά προϊόντα και τις top-class υπηρεσίες στους εσωτερικούς και υπερπόντιους πελάτες. Επιθυμούμε ειλικρινά να αναπτύξουμε τη μακροπρόθεσμη win-win συνεργασία με τους εσωτερικούς και υπερπόντιους πελάτες.

Ιστορία

Είμαστε εμπειρογνώμονες στην παροχή των υλικών για να καλύψουμε τις μεμονωμένες απαιτήσεις ενός προγράμματος, ανεξάρτητα από το μέγεθος, το πεδίο ή τη δυσκολία. Σαν ειδικευμένο προμηθευτή των ιδιαίτερα κατάλληλων προϊόντων όπως ο άνευ ραφής/ενωμένος στενά σωλήνας και ο σωλήνας, το πιάτο και ο εξοπλισμός για τις βιομηχανίες όπως το δοχείο πίεσης, ανταλλάκτης θερμότητας. Συντηρούμε κυρίως για τη βιομηχανία του πετρελαίου & του αερίου, της πετροχημικής, ηλεκτρικής παραγωγής, του χερσαίου & παράκτιου και άλλου τομέα βιομηχανίας και ενέργειας πέρα από τον κόσμο. Οι υπηρεσίες και υποστηρίξεις παρέχουμε ότι προσαρμόζεται στις ανάγκες ενός ιδιαίτερων πελάτη και ενός προγράμματος, και οδηγούμαστε από τη σε βάθος γνώση των προϊόντων, και γνωρίζουμε σπουδαιότητα υψηλού - ποιότητα, έγκαιρη παράδοση και οι πιέσεις των προγραμμάτων επεξεργασίας συνεδρίασης, και επίσης η σημασία της ακριβούς και ενημερωμένης υποβολής έκθεσης. Από την καθιέρωσή μας, έχουμε συντηρήσει τους πελάτες μας και τα προγράμματα στον Καναδά, τη Νότια Αμερική, τη Νοτιοανατολική Ασία, την κεντρική Ασία, τη Μέση Ανατολή, τη Νότια Αφρική, τη Βόρεια Αφρική και τη βόρεια Ευρώπη αγορά.

Υπηρεσία

Το εργοστάσιό μας έχει τις πλήρεις μονάδες παραγωγής, και παρέχει την κοπή λέιζερ, την κάμψη, την ένωση, τη ζωγραφική, τη συνέλευση και άλλες υπηρεσίες επεξεργασίας.

 

Έχουμε τη μεγάλης κλίμακας εσωτερική αποθήκη εμπορευμάτων με τα αιώνια αποθέματα σημείων συνολικά επάνω από 5000 τόνους να περιλάβει κυρίως 2000 τόνους γαλβανισμένος

σειρές χάλυβα και 2500 άνθρακα τόνοι σειράς χάλυβα

 

Όλα τα προϊόντα πρέπει να περάσουν τις επιθεωρήσεις όπως η δοκιμή έντασης, η δοκιμή σκληρότητας, spectrophotometer η δοκιμή, η αλατισμένα δοκιμή ψεκασμού και το pH

δοκιμή πρίν αφήνει το εργοστάσιο.

 

 

Η υπηρεσία μας

1.Quality διαβεβαίωση «που ξέρει τον προμηθευτή μας»

 

2. εγκαίρως παράδοση «καμία αναμονή γύρω από»

 

αγορές «όλα στάσεων 3.One που χρειάζεστε σε μια θέση»

 

4.Cost οι επιλογές ' αποταμίευσης που παίρνουν εσείς χρειάζονται σε μια θέση '

 

5.Small η ποσότητα αποδεκτή «κάθε τόνος είναι πολύτιμη σε μας»

Η ομάδα μας

Η ομάδα εμμένει στην αρχή της «σκόπιμης διαχείρισης, του πελάτη πρώτα, της συντονισμένων ανάπτυξης και της αφιέρωσης στην κοινωνία» και τηρεί την επιχειρησιακή φιλοσοφία «της τεχνολογίας πρώτα, ποιότητα ως προτεραιότητα, που προσπαθεί για την τελειότητα, ακεραιότητα για το μέλλον», το οποίο ικανοποιεί συνεχώς τις διαφορετικές ανάγκες του πελάτη σε όλο τον κόσμο στην περιοχή αλυσιδών εφοδιασμού χάλυβα.

 

Επαγγελματική ομάδα πωλήσεων, που παρέχει στους πελάτες τις πρώτης τάξεως υπηρεσίες

ακριβής ομάδα επιθεώρησης αγοράς και ποιότητας, προσεκτικά που επιλέγει τις υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες

προηγμένη επιστημονική και τεχνική ομάδα για να βελτιώσει την παραγωγή και να μειώσει τις δαπάνες για τους πελάτες

οικεία στέλνοντας ομάδα διοικητικών μεριμνών που προστατεύει τη μεταφορά προϊόντων

άριστη ομάδα σχεδίου και επεξεργασίας, που επεξεργάζεται προσεκτικά και που καθαρίζεται.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Ms. Kelly Zhang
Τηλ.: : +86 15824687445
Φαξ : 86-372-5055180
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)